Is jouw OnePlus telefoon gevallen en is het scherm nu kapot en gebarsten? Gaat jouw OnePlus telefoon niet zo lang meer mee en kan hij wel een nieuwe batterij gebruiken? Ik help je graag verder met het repareren van jouw telefoon. Het vinden van een betrouwbare telefoonreparateur voor een goeie prijs kan lastig zijn. Gelukkig zit je bij RoRepair goed!

Alle reparaties voor de beste prijs! Bij RoRepair is er bij elke reparatie een persoonlijke bespreking van het probleem en welke reparatie hiervoor nodig is. Hierbij repareer ik volgens het principe "no cure, no pay" en worden er geen onderzoekskosten in rekening gebracht. Je betaalt dus nooit meer dan nodig! Op de reparaties zit 6 maanden garantie en er wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit onderdelen. Ook zijn de meeste reparaties binnen 60 minuten afgerond en klaar voor gebruik!

Veel voorkomende problemen met de OnePlus toestellen zijn:

  • Scherm is gebarsten
  • Telefoon loopt snel leeg
  • Telefoon laadt niet (goed) op
  • Problemen bij bellen
  • Camera werkt niet (goed)

Op het moment staan de reparaties van de OnePlus telefoons nog niet op de site. Ben je benieuwd naar de reparatie die jij nodig hebt? Stuur dan een appje naar 06-27926558, dan help ik je zo snel mogelijk verder.