Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op: app 06-27926558 of mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik zal zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.

Jazeker! De meeste winkels vervangen een scherm of een batterij en daar houdt het op. Bij RoRepair kunnen we daarnaast problemen aan het moederbord verhelpen! Denk aan touch die slecht werkt, of een batterij die na reparatie alsnog niet lijkt op te laden.

Door middel van een app naar 06-27926558, een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier kun je contact opnemen om een afspraak te plannen.

Jazeker, op elke reparatie (exclusief waterschadebehandeling) zit zes maanden garantie. Meer informatie hierover klik hier?

De meeste reparaties zijn binnen 60 minuten klaar. Wanneer deze klaar is stuur ik een berichtje dat je de telefoon weer op kunt halen.

Bij meerdere reparaties op hetzelfde toestel krijg je €10,- korting op elke bijkomende reparatie.