Dataverlies
Voor de reparatie wordt sterk aangeraden om een back-up te maken. RoRepair is niet aansprakelijk voor het verlies van data.

Garantie
Bij reparatie krijg je zes maanden garantie op de vervangen onderdelen. Schade door eigen toedoen zoals val-, stoot- of waterschade valt buiten de garantiebepaling, maar zijn uiteraard buiten garantie te repareren.

Wanneer het een reparatie bij waterschade betreft wordt er alleen garantie gegeven op de onderdelen die vervangen zijn. Wanneer bijvoorbeeld 5 weken na het vervangen van een batterij van een iPhone de earspeaker niet meer functioneert valt dit buiten de garantiebepaling.

​Totstandkoming prijs
De prijzen die op de site staan kunnen verouderd zijn. We proberen de site altijd up-to-date te houden, maar hier kan een vertraging op zitten. Je kunt de actuele juiste prijzen altijd navragen via het contactformulier, een appje of een mailtje.

​No cure, no pay
Bij RoRepair rekenen we geen onderzoekskosten. Wanneer het probleem niet verholpen wordt betaal je dan ook niks, zoals het hoort met no cure no pay.

​Verzending
Jouw gerepareerde telefoon wordt veilig verpakt weer teruggestuurd. Wanneer deze op is gestuurd krijg je de track en trace code zodat je weet wanneer je je telefoon weer thuis kan verwachten. Bij een opgestuurd toestel wordt deze wanneer de onderdelen op voorraad zijn dezelfde dag teruggestuurd.

​Reparatietijd
Bij fysieke afspraken is de reparatietijd zelden langer dan 60 minuten. Wanneer voor de reparatie onderdelen besteld moeten worden houden word je hier van op de hoogte gehouden. Aan de reparatietijd kunnen geen rechten worden ontleend.